tu spamajte o Šprajcu , dnevniku , muziku si puštajte koja ima veze s nečim ko je neke napisal prije , sladolede ližite, krave na ispašu vodite, komentirajte nedjeljom u 2 i krava mi je h detelju hvušla.
Pusa
Pusa
Pusa i tebi sine Matijamatekws wrote:tu spamajte o Šprajcu , dnevniku , muziku si puštajte koja ima veze s nečim ko je neke napisal prije , sladolede ližite, krave na ispašu vodite, komentirajte nedjeljom u 2 i krava mi je h detelju hvušla.
Pusa
krixo wrote:Pusa i tebi sine Matijamatekws wrote:tu spamajte o Šprajcu , dnevniku , muziku si puštajte koja ima veze s nečim ko je neke napisal prije , sladolede ližite, krave na ispašu vodite, komentirajte nedjeljom u 2 i krava mi je h detelju hvušla.
Pusa
matekws wrote:krixo wrote:Pusa i tebi sine Matijamatekws wrote:tu spamajte o Šprajcu , dnevniku , muziku si puštajte koja ima veze s nečim ko je neke napisal prije , sladolede ližite, krave na ispašu vodite, komentirajte nedjeljom u 2 i krava mi je h detelju hvušla.
Pusa
Preferiram "kralju Matija" , ali ok je i tak.
A vidim da vam nije tak zabavno pisat na mjestu gde su predviđene neke stvari.
A uglavnom danas sam bil na nogometu i na pivi, vi?
Sergio je bil izbornik . DRAGANEEEE!
Moram spomenuti da je nedjeljni nogomet prema ovome danas mila majka
Robz1 wrote:
kakav se to nogomet danas igral??
moram spomenuti da sam danas cijeli dan na pivi uz knjigu!
matekws wrote:Robz1 wrote:
kakav se to nogomet danas igral??
moram spomenuti da sam danas cijeli dan na pivi uz knjigu!
A bili smo Drug , ekipa našeg godišta, Mile , Tkanc
Bitno da se beži! A poslije poljitarna ne gine , no dobro nije 1
Samo ti daj po knjigi , sretno .. Čujem da si rešil neke ispite pa stoga čestitam
Sergio wrote:S3rgio je položil ispit koji je trajal od 7:30 do 17:30 uz poneku stanku...
Ja mu čestitam! BRAVO SERGIO!