Online soccer manager game croatia


  Registracijski ugovor

  matekws
  matekws

  Posts : 98
  Join date : 2010-05-25
  Location : 192.168.1.1

  Registracijski ugovor Empty Registracijski ugovor

  Post  matekws on Thu Jun 10, 2010 3:39 pm

  Slažete se da, koristeći usluge "Soccermanager.forumotion.com" nećete objavljivati poruke koje ne odgovaraju istini, dezinforimiraju, vrijeđaju, prijete, uskraćuju privatnost drugih osoba ili/i nisu u skladu s važećim Zakonima u Republici Hrvatskoj.

  Komercijalni oglasi, lančana pisma, piramidalne sheme i ostali oblici zloupotrebe komunikacijskih usluga koje vam pruža "www.soccermanager.forumotion.com" nisu dozvoljene, izuzev komercijalnih oglasa koje je moguće objaviti sukladno prethodnom dogovoru s održavateljima ovog foruma. Za više informacija o oglašavanju obratite se članovima Web Teama .
  Moderatori rubrika na forumu ne mogu, zbog opsega napisanih materijala, aktivno pratiti sve teme koje moderiraju, te stoga ne mogu garantirati da su sve poruke u skladu s važećim Zakonima u RH. Također, ne garantira se istinitost informacija objavljenih na ovome forumu. Objavljene poruke ne predstavljaju stav održavatelja, vlasnika, administratora i moderatora foruma nego isključivo autora poruke. Kao autor poruke sami snosite moguće posljedice zbog objavljenog sadržaja.

  Kao autori poruka, sami ste odgovorni za sadržaj istih. Održavatelji ovog foruma zadržavaju pravo objave Vašeg identiteta ili informacija koje mogu dovesti do razotkrivanja Vašeg identiteta, u slučaju prekršajne ili kaznene prijave od strane službenih tijela RH zbog Vaše aktivnosti na ovom forumu.

  "Soccermanager forum" Vam ne mogu garantirati privatnost osobnih poruka. Stoga je preporučljivo da se važne poruke razmjenjuju elektroničkom poštom, a ne osobnim porukama. Molimo da budete svjesni kako se svakom porukom koju napišete na forumu bilježi i Vaša IP-adresa.

  Također, tehnička izvedba ovog foruma izvodi pohranu određenih informacija na Vaše računalo koristeći tzv. kolačiće, tekstualne datoteke koje sadrže stanovite podatke, kao što je npr. Vaše korisničko ime i zaporka, u privremenu memoriju Vašeg preglednika.

  Prihvaćanjem ovog Registracijskog Ugovora potvrđujete da ste u cijelosti pročitali ovaj Ugovor i u potpunosti ga prihvaćate.


  Hvala! Ugodan boravak u ovom Forumu želi Vam

  Soccer Manager CRO!

   Current date/time is Mon Jul 15, 2019 10:43 pm